Combat Archery Tag UPPSALA

Bubble football UPPSALA

Combat archery tag UPPSALA, Stockholm – Archery tag, Combat archery, Archery attack, Archery battle, archery combat eller pilbågskrig kan det också heta men vi kallar det Combat Archery Tag. Vi är glada att vara först i Sverige och störst i Uppsala, Stockholm, , Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå och Oslo, med det superroliga spelet. 2025 kommer vi erövra Norge och köra Combat archery tag i Oslo till en början. Sen blir det Combat archery tag Bergen och Combat archery tag Trondheim.  Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i sporthallar runt om i Sverige. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar er bättre.

Combat Archery Tag är perfekt för svensexaUppsala, Stockholm, Umeå och Luleå eller möhippaUppsala, Stockholm, Umeå och Luleå. Archery combat är även en perfekt aktivitet för företagsevent Stockholm. Boka i god tid i vår/sommar då vi kommer att ha fullt upp, i alla fall på helgerna. Vi arrangerar även Combat Archery Tag utanför Uppsala, Stockholm, Göteborg, Umeå, Luleå och Oslo – Skicka bokningsförfrågan så styr vi upp ert event! OBS! ALL AKTIVITET SKER PÅ EGEN RISK!

50 % rabatt på Bumperball om ni samtidigt bokar Combat Archery Tag eller Dodgeball

Svensexa Uppsala

Boka även Bumperball eller Dodgeball och få 50 % rabatt på ett av eventen

Vad är Combat Archery Tag?

Vad är Combat Archery Tag- Archery tag?

Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat Archery Tag egentligen? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball (spökboll)  som sprider sig som en löpeld i världen. I samband med att Combat archery tag lanserades hösten 2015 finns sporten även i Sverige med baser i Uppsala, Stockholm, Göteborg, luleå, Malmö, Oslo. Vi är marknadsledande i Skandinavien och har kontor i de flesta större städerna. Det är hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil i bröstet på din kompis – och det är precis det Combat Archery Tag handlar om: adrenalin.nu!

Möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent?

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.
Svensexa tips Uppsala – Möhippa tips Uppsala. Combat Archery Tag Uppsala, archery battle. ALL AKTIVITET SKER PÅ EGEN RISK!

Utrustning?

All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får varsin combat archery tag-mask utöver en alldeles egen Combat archery tag-pilbåge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare. Vi har massor av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat Archery Tag, spökboll, dodgeball, last man standing och det mycket uppskattade; Capture the Flag. ALL AKTIVITET SKER PÅ EGEN RISK!

Vintern?

På vintern kan man spela pilbågskrig i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte ödsla tid på att leta efter lokal, vi vet var de finns och löser det. På sommaren kör vi utomhus på gräsmattor med uppblåsta hinder. Aktiviteten är perfekt för Svensexa Uppsala och Möhippa Uppsala. Svensexa tips Uppsala – Möhippa tips Uppsala. Combat Archery Tag Uppsala

Företagsevent Uppsala.

CAT är även en perfekt aktivitet för Företagsevent Stockholm. Vi har även Bubbleball och ni kan boka båda eventen och få en rabatt på 50 % på ett av eventen. Företagsevent Uppsala – Ett superroligt val!

Combat archery tag Stockholm, Umeå och Luleå
Svensexa Uppsala
Combat Archery Tag Uppsala

Tips Combat Archery Tag

Dodgeball

Spela det klassiska spelet Dodgeball.

Dodgeball är ett spel med två lag som liknar den svenska varianten spökboll. Spökboll är ett ofta förekommande inslag på idrottslektionerna och har i många skolor bytt namn till dodgeball där reglerna har anpassats.

Dodgeball är den amerikanska varianten av spökboll eller jägarboll. Dodgeball spelas ofta i amerikanska skolor och gymnasium, men också i turneringar, och professionella spelare finns.

Ni kommer även att kunna spela spökboll, jägarboll och killerball om ni vill.

Dodgeball Uppsala

PRISER COMBAT ARCHERY TAG /  BUBBLE FOOTBALL /DODGEBALL

1 timma

SEK400per person
 • 10-14 personer
 • Minsta bokning 4000:-
 • +14 pers 375:- per person (minsta deb 5625:-)

90 minuter

SEK475per person
 • 10-14 personer
 • Minsta bokning 4750:-
 • +14 pers 425:- per person (minsta deb 6650:-)

120 minuter

SEKOFFERTper person
 • 20 – 300 personer
 • Minsta bokning 10000:-
 • Är ni fler än 20 personer så skickar vi offert

Priserna inkluderar moms. För företag så tillkommer moms på angivna priser.

Inomhus?

Bokar ni inomhus tillkommer 1000:- / h i hallhyra.

 

50 % rabatt på ett event om ni bokar 2 av eventen Combat Archery Tag, Bubbleball eller Dodgeball

Combat Archery Tag utanför Stan?

Vi är baserade i Stockholm men vi kommer gärna ut till er om ni vill. Utanför Stockholm, max 10 mil tillkommer 1500:-. Är det längre så skicka en bokningsförfrågan

BILDER, VIDEO – Combat Archery Tag Uppsala

Combat archery tag Stockholm, Umeå och Luleå

På vintern kör vi inomhus

Vår, Sommar, Höst:

KAP (bredvid Studenternas IP)
HITTA HIT

Vinter:

Fyrisskolan
HITTA HIT

 

Svensexa uppsala

Bumperball i Uppsala

Vi kör även Bubble football i Uppsala

Vi är baserade i Stockholm och kan komma ut till Uppsala mot en avgift på 1500:-

Bubble football, Bumperball, Zorbboll, Bubbel fotboll samt Bubble soccer kan det också kallas. Det är en variant på fotboll där det är fullt tillåtet med kroppskontakt. Ja tacklingar är liksom hela grejen och gör det hela lite roligare. Bubbleball spelas på en gräsplan på vår, sommar, höst och inomhus på vintern. Vi har alltid en instruktör/domare som går igenom regler och säkerhet med er innan vi kör igång.
Bumperball spelas av alla åldrar och har blivit jättepopulärt senaste tiden. Bubble football Uppsala.

50 % rabatt på Bumperball på Gärdet om ni samtidigt bokar Combat Archery Tag

Bubble football är en perfekt aktivitet för svensexa, möhippa, företagsevent, kompisgäng, teambuilding, kick off eller kalas. Vill ni att vi skall komma ut till er så löser vi givetvis det! Välkomna med er bokningsförfrågan.

Bumperball uppsala

50 % rabatt på Bubble football om ni samtidigt bokar Combat Archery Tag eller Dodgeball

Vi har även bumperball i andra städer:

Företagsevent – Kickoff – Svensexa – Möhippa – Uppsala – Stockholm

KONTAKT

Combat Archery Tag Uppsala

0793-394572

dan@adrenalin.nu

Var håller eventen till?

Vår, Sommar, Höst:

KAP (bredvid Studenternas IP)
HITTA HIT

Vinter:

Fyrisskolan
HITTA HIT

SWISH: 1235176243

BANKGIRO: 5914-6779

bumper ball Stockholm, Umeå och Luleå

Gärdet, Stockholm – Klicka på bilden för zooming

Bokningsförfrågan

ALLMÄN INFO / VILLKOR

  Event

  Vilken ort?

  Antal personer

  Privatperson/Företagsevent?

  Ditt namn

  Din e-post

  Ditt Telefonnummer

  Önskat datum

  Önskad starttid

  Vill boka direkt
  Klicka i rutan om ni vill boka direkt och få bekräftelsen så fort som möjligt.

  Ev. meddelande

  Detta är endast en bokningsförfrågan, ingen bokning. Tänk på att inget är bokat förrän ni fått en bokningsbekräftelse!

  Combat archery tag uppsala
  Combat archery tag Stockholm, Umeå och Luleå