Archery tag Stockholm

Archery Tag Stockholm

Archery tag Stockholm

Välkomna att spela det senaste årets succéevent Archery tag Stockholm !  Vi kör hela våren och sommaren på Gärdet och på vintern kör vi inomhus i Idrotthögskolans (vid Stadion) fina lokaler.

Vi kör Archery Tag – Sverigeoriginalet som är utvecklat under 2 år. Vi var först i Sverige och har högsta kvalitet vad gäller utrustning, planer, genomförande och personal. Archery Tag – Perfekt för Svensexa, Möhippa och Företagsevent som kick off och teambuilding.

Priser

Välkommen att skicka in en bokningsförfrågan.

Vill ni spela i Malmö, Göteborg så klicka HÄR

Bumperball Stockholm

Bokar ni även Bumperball Stockholm vid samma tillfälle så får ni det för 50% rabatt

Archery Tag Stockholm
Archery Tag Stockholm
Archery Tag Stockholm

Vad är Combat archery tag- Archery tag?

Vad är Combat archery tag? Jo, det är en blandning mellan bågskytte, paintball och spökboll som sprider sig som en löpeld världen över. I samband med att Combat archery tag lanserades hösten 2015 i Göteborg finns sporten nu även i Sverige med baser i Göteborg, Stockholm, Malmö och Luleå. Vi kan boka event i hela Sverige. Samla ihop kompisar, lagkamrater eller jobbkollegor och se fram emot en fantastisk dag med dem. Det är få saker som drar igång ett gapskratt som en välriktad pil på din kompis – och det är precis det Combat Archery tag handlar om! adrenalin.nu!

Vi specialiserar oss på svensexa, möhippa, kick off, företagsevent, teambuilding och andra roliga events. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa lite extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuilding–aktivitet Stockholm som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?
Utrustningen som används är välbeprövad och säker. Alla får varsin archery tag-mask utöver en alldeles egen archery tag pilbåge. Pilspetsarna är specialgjorda med en vadderad skumgummi. Alla våra event börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge.

Vi har massor av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery tag, dodgeball, jägarboll, last man standing och det mycket uppskattade; Capture the Flag. På vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte ödsla tid på att leta efter lokal, vi vet var de finns och löser det.  På sommaren kör vi utomhus på Gärdet i Stockholm och kan även komma ut till där ni är.